- حسین محرمی
- دوشنبه ۲۳ دی ۹۸
- ۱۳:۴۹
- ۰ نظر
"کیک موزاییکی با پتی بور" نیز از جمله همین دسرهاست که بسیار راحت و بدون استفاده از فر تهیه میشود. در این دسر، تکههای بیسکوئیت در سس شکلاتی یا گاناش ترکیب شده و به این کیک ظاهری موزاییکی میدهد. البته برای تهیه یک کیک موزاییکی باکیفیت، رعایت نکاتی ضروری بوده که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.

کیک موزاییکی با پتی بور
| مواد لازم | |
| شکر | 1/2 پیمانه |
| بیسکوییت پتی بور | 25 عدد |
| شیر | 1/2 پیمانه |
| کره | 1/4 پیمانه |
| پودر کاکائو | 4 قاشق غذاخوری |
| گردوی خرد شده | 1/2 پیمانه |
| مغز پسته خرد شده | 1/2 پیمانه |
| پودر نترگیل برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه
- بیسکوئیتها را به قطعات مربعی به ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید.
- شکر و پودر کاکائو را در قابلمهای با سایز متوسط ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو باز شده و گلوله نشود.
- کره و شکر را به مخلوط شکر و پودر کاکائو اضافه کنید، هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
- حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سس شکلاتی کاملا خنک شود.
- پس از خنک شدن سس شکلاتی، تکههای بیسکوئیت، گردو و پسته خرد شده را اضافه کرده و آرام هم بزنید تا یکنواخت شوند.
- کف قالب مورد نظر را با پلاستیک فریزر بپوشانید، بهطوری که اضافههای پلاستیک از لبههای قالب آویزان باشد.
- در این مرحله مواد را روی پلاستیک فریزر ریخته، پهن کرده و روی آن را کاملا صاف کنید.
- سپس لبههای پلاستیک را روی مواد برگردانید تا سطح آن کاملا با پلاستیک پوشانده شود.
- قالب را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا سفت شده و ببندد.
- کیک موزاییکی را در ظرف سرو برگردانید، پلاستیک فریزر را از آن جدا کنید، سپس آن را برش زده و به سلیقه خود تزیین کنید.
نکات
- اجازه دهید سس شکلات کاملا خنک شود، سپس بیسکوئیت را به آن اضافه کنید. (اگر سس شکلات گرم باشد تکههای بیسکوئیت له میشوند و کیک، ظاهر موزاییکی خود را از دست میدهد.)
- کیک موزاییکی را میتوانید بدون استفاده از قالب نیز درست کنید؛ برای این منظور مایه کیک را روی پلاستیک فریزر بریزید، سپس رول کرده و در یخچال قرار داده تا سفت شود؛ در انتها آن را برش زده و میل کنید.
- برای تزیین این کیک نیز میتوانید از میوههای مورد علاقه خود و یا مارمالادهای تازه فصلی، مانند مارمالاد هویج، مارمالاد هلو و ... استفاده کنید.
در وبلاگ متفاوت98 همراه ما باشید
سخن آخر
کیک موزاییکی با پتی بور در واقع نوعی کیک کرهای است که نسبت به کیک ساده اسفنجی سنگینتر بوده و دارای بافت اسفنجی نیست. این نوع کیک از کیکهای یخچالی محسوب میشود که نیازی به طبخ در فر یا روی اجاق گاز ندارد و به راحتی قابل تهیه است. همچنین با استفاده از قالبهایی با اشکال متنوع و تزیین کیک با انواع کرم یا خامه قنادی میتوانید با هزینهای اندک یک کیک تولد شکلاتی زیبا درست کنید.
منبع: ستاره