مواد لازم .......
آرد کیک پزی دولیوان
کاسترد یک سوم لیوان قابل حذف نیست
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع یک لیوان
شکر یک لیوان کم شیرین خواستید نصف لیوان
بیکینگ پودریک قاشق سوپ خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
رازیانه درسته دوقاشق سوپ خوری
ترکیب کنجد وسیاه دانه یک قاشق سوپ خوری
نمک یه پنس


طرز تهیه ...... ارد وکاسترد وبیکینگ پودررا یکبار الک کنید بعد رازیانه وکتجد وسیاه دانه را بهاش مخلوط کنار بذارید
ادامه کار.... تخم مرغ ووانیل ونمک را کمی زده بعد شکر را اضافه وحدود پنج دقیقه برنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن بزنید بعد مواد خشک را دردومرحله اضافه وبا هم زن دستی یا لیسک ارام مخلوط کنید تا پف مواد نخوابه سینی 30×40را کف کاغذ روغنی بیندازید بعد کف ودیواره را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه را توی سینی ریخته ویکدست پهن کنید فر را لز قبل با دمای 180درجه گرم کنید سینی را در فر طبقه وسط بذارید بمدت تقریبی 35دقیقه تا زیر نان طلایی بشه در اخر چند دقیقه روش را گریل کتید تا طلایی بشه از فر خارج وبذارید از داغی بیفته اطراف نان اگر کمی خشک شده جدا کنید واز طول به سایز دلخواه برش بزتید مثلا سه سانت وبعد از عرض هم به سه تا چهار قسمت برش بزنید طبق فیلم نشون دادم بعد تمام نانها را از طرف برش خورده که می شه طرف پهلوی نان توی سینی گذاشته ودرفر 180درجه حدود 5تا 7دقیقه در حدی که طلایی بشه بعد بیرون بیارید وطرف دیگه را بذاربد توی فر تا طلایی بشه
نگهداری..... من یک هفته است توی ظرف دردار توی دمای اشپزخونه گذاشتم اصلا کیفیتش کم نشده به همون تردی وخوشمزه گی روز اوله

 

 

منبع: اینستاگرام