آبگوشت از غذاهایی سنتی و قدیمی کشورمان می باشد که بین مردم دارای محبوبیت خاصی می باشد. برای تهیه آبگوشت کافیست چند مواد را باهم مخلوط کنید.

مواد لازم:

نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان

گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم

گوجه فرنگی ٢عدد متوسط

پیاز یک عدد

سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)

سیب زمینی ٢ عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی یکعدد

مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ

نمک ، فلفل به مقدار لازم

 

طرزتهیه:

نخود و لوبیا رو از شب قبل در اب خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد پیاز،یک حبه سیر و گوجه فرنگی های که پوست گرفته اید یا گوجه خشک ،لیمو عمانی و مرزه در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.نمک و کمی فلفل اضافه کنید.

همچنین بخوانید:

اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید ( این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم دیزی را بهتر و جا افتاده تر میکند ) ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.یک ربع آخر پخت رب و تفت بدید و بعد به آبگوشت اضافه کنید،سیب زمینیهارو هم یک ربع الی نیم ساعت آخر اضافه کنید.

منبع: آشپزشو