طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

مواد لازم:

ادویه گرام ماسالا یک قاشق چای خوری

آبلیمو ‏ یک قاشق غذاخوری

پودر زیره ‏ دو قاشق چای خوری

دارچین ‏ یک قاشق چای خوری

فلفل دو قاشق چای خوری

زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری

نمک ‏ به مقدار لازم

روغن ‏ به میزان لازم

طرز تهیه‎:‎

در کاسه ای ماست، آبلیمو، زنجبیل رنده شده، ادویه گرام ماسالا و باقی ادویه ها را داخل کاسه ریخته و مرغ را به این ترکیب آغشته کنید و سه ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس مرغ ها را از ترکیب خارج کرده و در روغن تفت دهید. در تابه دیگری مقداری روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه ها را به همراه گوجه های پوره شده اضافه کنید و تفت دهید. بعد خامه را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود‎.‎‏ مرغ ها را در این سس قرار داده و حدود 5-10 دقیقه بپزید. سپس خورش را با برنج یا نان سرو کنید.‏

همچنین بخوانید:

نکته: ‏

ادویه‏ گرام ماسالا مخلوطی از ادویه هایی با طبع گرم است که می توانید از ادویه فروشی ها تهیه کنید. در گرام ماسالا از ترکیب پودر زیره، تخم گشنیز، هل، فلفل سیاه، دارچین، میخک و جوز هندی استفاده شده است. ‏

بنا به ذائقه تان می توانید میزان ادویه ها را در این خورش کم و زیاد کنید. اما یادتان نرود که هویت غذاهای هندی به میزان زیاد ادویه ها و تندی شان است.‏

منبع: cookcook