- حسین محرمی
- چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸
- ۱۳:۱۲
- ۱ نظر
فینگر فود غذایی است که بدون نیاز به قاشق و چنگال یا کارد و به سادگی با دست خورده شده و در مجالس و میهمانیها اغلب به عنوان پیش غذا سرو میشود. منبع این خوراکی را میتوان به آمریکا نسبت داد، زمانی که کافه داران آمریکایی تصمیم گرفتند غذاهای سادهای به عنوان میان وعده درست کنند تا به راحتی با دست خورده شوند. پس از آن فینگر فودها در کشورهای غربی توسعه یافتند، تا جایی که امروزه به عنوان غذای اصلی نیز سرو میشوند.
فینگر فود در فرانسه با عنوان "کاناپه" شناخته میشود، یعنی "جایی برای استراحت" و معمولا با یک تکه نان تست نازک پر شده از مواد مختلف درست میشود. این نوع غذا به مرور زمان در همه جای دنیا رواج یافت.
فینگر فود در کشورهای آسیایی و به خصوص ایران از قدیم الایام با عناوین مختلفی، چون لقمه و قاضی وجود داشته؛ غذاهایی نظیر انواع کوکو سبزی، سالاد الویه، ته چین مرغ، بادمجان شکم پر، دلمه و... نمونههایی از فینگر فود هستند. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع فینگر فود با خمیر یوفکا، سالاد الویه، کالباس، مرغ و سیب زمینی آشنا سازیم؛ با ما همراه باشید.
در وبلاگ متفاوت98 همراه ما باشید
فینگر فود غذایی است که بدون نیاز به قاشق و چنگال یا کارد و به سادگی با دست خورده شده و در مجالس و میهمانیها اغلب به عنوان پیش غذا سرو میشود. منبع این خوراکی را میتوان به آمریکا نسبت داد، زمانی که کافه داران آمریکایی تصمیم گرفتند غذاهای سادهای به عنوان میان وعده درست کنند تا به راحتی با دست خورده شوند. پس از آن فینگر فودها در کشورهای غربی توسعه یافتند، تا جایی که امروزه به عنوان غذای اصلی نیز سرو میشوند.
فینگر فود در فرانسه با عنوان "کاناپه" شناخته میشود، یعنی "جایی برای استراحت" و معمولا با یک تکه نان تست نازک پر شده از مواد مختلف درست میشود. این نوع غذا به مرور زمان در همه جای دنیا رواج یافت.
فینگر فود در کشورهای آسیایی و به خصوص ایران از قدیم الایام با عناوین مختلفی، چون لقمه و قاضی وجود داشته؛ غذاهایی نظیر انواع کوکو سبزی، سالاد الویه، ته چین مرغ، بادمجان شکم پر، دلمه و... نمونههایی از فینگر فود هستند. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع فینگر فود با خمیر یوفکا، سالاد الویه، کالباس، مرغ و سیب زمینی آشنا سازیم؛ با ما همراه باشید.
منبع: ستاره